De betonlook vloer heeft een stoer, trendy uiterlijk en past door zijn natuurlijke uitstraling helemaal in het interieur van nu...

Betonlook vloer

Betonlook vloer

De betonlook vloer heeft de uitstraling van beton, maar wordt gemaakt van kunststof. U profiteert dus van de uitstekende eigenschappen en het gemak van een kunststofvloer. De betonlook vloer wordt naadloos gelegd. Er kan dus geen vuil tussen de naden komen en de vloer is erg gemakkelijk schoon te houden. Vuil en stof hecht zich niet aan de vloer dus even stofzuigen, dweilen en de vloer ziet er weer als niet uit. Daarnaast is de betonlook vloer duurzaam, dit betekent dat hij erg lang mee gaat. Zelfs langer dan echte betonvloer. 

Betonlook vloer in kleur?

Bij een betonlook vloer denkt men vaak aan de originele betonkleur. Grijs en/of antraciet is ook nog steeds en al jarenlang de populairste kleur. Er is echter steeds meer vraag naar natuurlijke, warmere kleuren. De betonlook vloer is dan ook aan te leggen in elke gewenste kleur, maar ook betonlook vloeren met een persoonlijke tintje of persoonlijk design behoort tot de mogelijkheden. De betonlook vloer krijgt zijn uitstraling doordat 2 of meer polyurethaan voor het gieten heel kort met elkaar vermengd worden. Tijdens het gieten worden er 2 accenten aangebracht, waardoor kleurnuances ontstaan die een sterke gelijkenis tonen met jaren geleden geplaatst beton. 

Voordelen betonlook vloer

- Voelt comfortabel aan
- Volledig naadloos
- Slijtvast en waterdicht
- Duurzaam, gaat lang mee
- Stofvrij
- Leverbaar in alle kleuren
- Onderhoudsvriendelijk
- geschikt voor vloerverwarming

De juiste ondergrond voor een betonlook vloer

U beschikt thuis of in uw bedrijfspand over de juiste ondergrond voor en betonlook vloer. De betonlook vloer kan namelijk over alle vloeren aangelegd worden. Het is wel belangrijk dat de ondergrond glad, stof- en vetvrij en schoon is. De betonlook vloer is ook geschikt voor vloerverwarming

Aanbrengen van een betonlook gietvloer

- Voorbereiding van de ondergrond
De ondergrond moet vlak, droof, vet -en stofvrij en glad zijn. Mocht dit niet het geval zijn wordt de vloer eerst geegaliseerd.

-Aanbrengen primerlaag
De primerlaag zorgt voor een beter hechting en verstevigt de vloer.

-Aanbrengen schraplaag
De schraplaag zorgt ervoor dat gaatjes en kleine oneffenheden worden gedicht.

-Betonlook vloer aanbrengen
Bij het aanbrengen van de betonlook vloer gebruiken wij 2 tinten. Door het materiaal te bewerken creëren wij de unieke betonlook. Naar wens kan er een rustig of druk patroon gecreërd worden.

- Laklaag aanbrengen
De laklaag zorgt voor extra bescherming en een lange levensduur van de betonlook vloer. 

Kies voor een betonlook vloer van MH kunststofvloeren uit Deventer

Een betonlook vloer combineert de voordelen van een kunststofvloer met de stoere, trendy uitstraling van een betonlook vloer. De betonlook gietvloeren zijn ideaal voor in een woning of een bedrijfspand. Ook in een winkel komt de betonlook gietvloer goed tot zijn recht. Bekijk de foto's in de galerij voor eerdere projecten en vraag via onderstaand formulier vrijblijvend informatie of een offerte aan. MH kunststofvloeren is actief in alle regio's van Nederland en België. Wij zijn onder andere actief in Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Arnhem, Enschede en Nijmegen.